Home » Geluksengeltjes Verzendservice

Naar wie ga jij een geluksengeltje sturen?

Je kunt een geluksengeltje sturen omdat je iemand graag wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Of misschien wil je iemand juist een opkikkertje sturen omdat deze wel een opkikkertje kan gebruiken.

Je kunt iemand via het sturen van een geluksengeltje ook beterschap, succes en geluk wensen, of een hart onder de riem steken. Een geluksengeltje sturen is dus een mooie manier om iemand een leuke en bijzondere boodschap te sturen.

Maar ook als je graag iemand wilt feliciteren met een verjaardag, huwelijk, de geboorte van een baby, een goed afgelegd examen, een nieuw huis of het behalen van een rijbewijs kun je een geluksengeltje sturen. Kies een bijbehorend kaartje uit en de boodschap is direct duidelijk.

Wat de reden ook is, bij al deze gelegenheden kun je iemand  een leuk geluksengeltje sturen!

Het maakt niet uit of de ontvanger nu je vader, moeder, oom, tante, broer, zus, neef, nicht, je beste vriend, vriendin, de buurvrouw, buurman, iemand die heel ver weg woont of zomaar een  kennis is. Ze vinden het allemaal even leuk als jij ze een engeltje toe laat sturen uit jouw naam. 

Geluksengeltjes sturen

De geluksengeltjes kun je direct laten verzenden met behulp van de verzendservice die Xitin Beads speciaal  hiervoor in het leven heeft geroepen.

Zo kun jij aan de mensen die je lieft hebt laten weten dat je aan ze denkt.  

Je hoeft de engeltjes dan niet eerst thuis te laten bezorgen en zelf opnieuw te verzenden. Al kan dit natuurlijk ook

Met de verzendservice van Xitin Beads laat je rechtstreeks het engeltje van jouw keuze sturen aan de door jou uitgekozen ontvanger. Je kunt iemand bijvoorbeeld een opkikkertje sturen.

Speciaal voor het verzenden van de geluksengeltjes, hebben we er ook nog mooie bijpassende kaartjes bij ontworpen. Op die manier kun je de ontvanger laten weten van wie het geluksengeltje afkomstig is. En wat de reden is waarom iemand dit leuke geluksengeltje van jou ontvangt.

Stel je wilt een vriendin een opkikkertje sturen omdat ze even niet zo lekker in haar vel zit. Dan klik je op één van de afbeeldingen met geluksengeltjes op deze pagina en zoek je een leuk engeltje uit die je als opkikkertje kunt laten versturen. Vervolgens kies je voor het kaartje “opkikkertje sturen” En laat je je eigen naam als afzender op het kaartje zetten.

Zo weet jouw vriendin dat je aan haar denkt en zij het opkikkertje van jou toegestuurd heeft gekregen.

“Er bestaat maar één geluk op aarde: iemand liefhebben en die liefde beantwoord zien – Félix Arvers”

Het bestellen van jouw geluksengeltje werkt als volgt:

 1. Je kiest het geluksengeltje naar keuze uit in mijn webshop
 2. Kies daar een leuk bijpassend kaartje bij bijvoorbeeld het opkikkertje. Voor als je iemand een opkikkertje sturen wilt in de vorm van een engeltje
 3. Ook kies je het land waar de ontvanger van je geluksengeltje woont
 4. In de checkout vul je al je eigen adresgegevens in bij het factuuradres
 5. Kies daarnaast voor afwijkend afleveradres en vul daar de gegevens in van de persoon waar het geluksengeltje heen gestuurd moet worden. (zorg AUB voor correcte adresgegevens)
 6. Je kunt in het opmerkingen vakje die je ook in de checkout vindt, je naam (of namen indien het om meerdere afzenders gaat) invullen die ik dan op het kaartje schrijf als afzender.
 7. Je rekent het geluksengeltje af zodat de bestelling bij mij binnen komt.
 8. Ik zorg vervolgens dat jouw geluksengeltje inclusief het kaartje naar de ontvanger op het door jouw opgegeven adres verzonden wordt.

Zo makkelijk is het. Dus wil je iemand een opkikkertje sturen of gewoon een aardigheidje, felicitatie of wat geluk toe sturen in de vorm van deze leuke geluksengeltjes. Maak dan gebruik van onze verzendservice.

Je maakt de ontvangers echt heel erg blij als ze jouw geluksengeltjes in de brievenbus vinden.

Klik hier om je geluksengeltje te laten versturen

Kan ik naar verschillende adressen laten verzenden?

 • Wil je graag meerdere geluksengeltjes versturen naar meerdere verschillende adressen? Dat kan gewoon!
 • Bestel dan per adres een engeltje en reken deze dan steeds apart af ivm de verzendgegevens van de ontvanger!
 • Bestel geen andere producten met je engeltjes mee. Als die niet voor de ontvanger zijn bestemd! 
 • Wil je voor jezelf ook graag andere artikelen bestellen, maak hier dan een aparte bestelling voor aan! 
 • Let aub wel op dat je jouw eigen adresgegevens als factuuradres invult en de adresgegevens  van de ontvanger vul je in bij het afleveradres.
 • Wordt er geen apart afleveradres van de ontvanger ingevuld, dan worden de engeltjes naar je eigen huisadres verzonden.
 • Indien er geen afzenders worden aangegeven in de opmerkingen in de checkout, dan zullen we jouw naam op het kaartje invullen zoals ingevuld bij het factuuradres.

“Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen – Pythagoras”

Geen extra verzendkosten om je geluksengeltje of opkikkertje te laten verzenden

De verzendkosten binnen Nederland en het kaartje zitten al bij de prijs van deze super leuke geluksengeltjes inbegrepen mits je natuurlijk gebruik maakt van de verzendservice. Dit is het enige product in de webshop waar de verzendkosten reeds in verwerkt zijn. Dit is speciaal gedaan vanwege de aparte verzendservice die we hiervoor hebben opgezet.

Voor zendingen naar een adres in het buitenland moet ik helaas pakketkosten rekenen omdat ik per briefpost geen goederen meer mag versturen naar andere landen. Het land van de ontvanger moet je daarom ook kiezen in de lijst zodat deze verzendkosten hierbij worden opgeteld. Staat het land van verzending er niet tussen? Stuur dan aub een mailtje zodat ik dit land voor je kan toevoegen.

Geluksengeltjes betekenis

Wat is eigenlijk de betekenis van deze super schattige engeltjes? Je hebt natuurlijk de bekende gelukspoppetjes. Meestal zijn deze gelukspoppetjes van hout gemaakt en opgeschilderd. De engeltjes zijn afgeleid van deze gelukspoppetjes. Met het verschil dat deze niet persé gemaakt zijn van hout. Maar gemaakt met allerlei soorten kralen.

Natuurlijk kun je ook houten kralen gebruiken om geluksengeltjes te maken. Als je de kralen combineert met engelenvleugels dan krijg je geluksengeltjes. Soms worden ze ook wel beschermengeltjes genoemd.

Of je ze nu gelukspoppetjes of beschermengeltjes noemt. De betekenis erachter is dat ze je voorspoed, bescherming en geluk geven. Dus geef jij iemand een gelukspoppetje, beschermengeltje of geluksengeltje cadeau. Dan gun jij die persoon met dat gebaar alle goeds in de wereld. Hoe mooi is het om mensen via zo’n klein gebaar zoiets moois te gunnen?

Misschien is er geen gevoel dat groter geluk geeft dan dat men voor andere mensen iets kan betekenen. – Dietrich Bonhoeffer

Handgemaakte Engeltjes

Wist je dat al onze super schattige geluksengeltjes  handgemaakt zijn en dat dit door Xitin Beads zelf wordt gedaan? 

Dit betekent dat we geen kant en klare engeltjes inkopen of dat we ze elders laten maken.  Maar dat we ze helemaal zelf met verschillende kralen en sieradenonderdelen maken.

Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we ook inspelen op een grotere vraag aan geluksengeltjes of op engeltjes gemaakt van andere kralen.

Je kunt ze in verschillende kleuren en met verschillende soorten kralen kopen. Denk aan edelsteen kralen, kristalglas druppels, houten kralen, kunststof bloemkelkjes of glasparels.

Aan ieder geluksengeltje zit een sleutelhanger zodat je ze gemakkelijk aan je sleutelbos, tas of iets anders kunt hangen.

Laat dus nu een geluksengeltje sturen naar jouw vrienden, familie en kennissen. En laat weten dat je aan iemand denkt en hem of haar alle geluk en voorspoed van de wereld gunt!

Klik hier om je geluksengeltje te laten versturen

Geluksengeltjes zelf maken

Natuurlijk kun je ook jouw geluksengeltjes zelf maken. Zo kun je jouw zelfgemaakte geluksengeltjes dus als opkikkertje sturen. Maar je kunt ze ook maken om zelf te verkopen of maak ze om gewoon lekker voor jezelf te houden als je dat leuk vindt. 

Alle sieraadbenodigdheden en mooie kralen om zelf geluksengeltjes te maken, kun je in de webshop van Xitin Beads vinden. Zowel losse kralen en sieradenonderdelen als complete Geluksengeltjes DIY pakketjes.

En ben je op zoek naar een tutorial waarin je ontdekt hoe je zelf geluksengeltjes van kralen kunt maken? Ook hiermee kan Xitin Beads je helpen.

geluksengeltje sieradenonderdelen en kralen

Kleinigheden lijken van geen belang, maar ze geven een kalm geluk. Iedere kleinigheid herbergt een engel. – Georges Bernanos

Zelf Geluksengeltjes Versturen

Wil je graag zelf je eigen geluksengeltjes versturen of een opkikkertje sturen in de vorm van een geluksengeltje?

Soms is het goedkoper om meerdere engeltjes tegelijk te bestellen en deze zelf te versturen. Met name als je zelf bijvoorbeeld in België woont en je familie en vrienden in België graag een geluksengeltje wilt toesturen. Je kunt dan ook gelijk zelf kiezen of je de engeltjes als opkikkertje wilt versturen of er een andere leuke boodschap aan wilt hangen.

Je kunt daarom bij Xitin Beads ook kant en klare “losse” geluksengeltjes kopen, met of zonder kaartjes en zelf zorg dragen voor verdere verzending en zo bijvoorbeeld een opkikkertje sturen naar een familielid en iemand anders een bijvoorbeeld een prettige verjaardag wensen. 

Wil je ze graag met kaartjes? Dan bestel je er losse kaartjes bij. Bijvoorbeeld het kaartje voor een “opkikkertje sturen” of meerdere verschillende kaartjes bij meerdere geluksengeltjes. Er zijn kaartjes om iemand beterschap te wensen, iemand succes te wensen en leuke felicitaties voor verschillende gelegenheden.

Dus ook onze kant en klare geluksengeltjes om zelf te versturen liggen al voor je klaar. Je hoeft ze alleen nog maar te bestellen in onze webshop via onderstaande button. En ze komen in no time naar je toe gevlogen om de mensen om je heen van alle goeds, positiviteit en geluk in de wereld te voorzien. 

Opkikkertje sturen

 

Een opkikkertje sturen aan iemand die ziek is wordt veel gedaan door middel van het versturen van een geluksengeltje. 

 

Wil je iemand die dit hard nodig heeft graag een opkikkertje sturen? Dan zit je bij Xitin Beads goed. Want een opkikkertje sturen wordt heel erg gewaardeerd door de ontvanger. Geluksengeltjes kunnen dus op meerdere manieren worden ingezet en één daarvan is dus een opkikkertje sturen. 

De ontvanger naar wie je een opkikkertje stuurt zit vaak niet lekker in zijn of haar vel, heeft wat pech gehad of is misschien wel ziek. Dan kan het ontvangen van een geluksengeltje net even een extra lichtpuntje zijn. Dus heb je mensen in je omgeving die je een opkikkertje kunt sturen? Ga deze mensen dan alle positiviteit van de wereld overbrengen en ga ze vandaag nog dat opkikkertje sturen.

Engeltjes hebben eigenlijk altijd een hele positieve betekenis. Je wenst iemand met een engeltje heel veel goeds toe. Ze zijn daardoor heel geschikt om mensen een hart onder de riem te steken. Daarom is een opkikkertje sturen naar iemand die dit heel goed kan gebruiken ook echt een hart onder de riem. Je zult zien dat de ontvanger aan wie je het opkikkertje gaat sturen dit enorm kan waarderen.

Bedenk eens; wie in jouw omgeving zou jij graag een opkikkertje sturen? Wie kan er wel een opkikkertje gebruiken? Een opkikkertje sturen kan naar iedereen die dit goed kan gebruiken. Er is altijd wel iemand in je omgeving naar wie jij een opkikkertje kunt sturen.

Ik heb speciaal hiervoor een leuk kaartje gemaakt met een kikker erop die je bij je geluksengeltje kunt doen. Met dit kaartje kun je heel duidelijk een opkikkertje sturen aan iedereen die dit heel hard kan gebruiken.

Dus ga vandaag nog een opkikkertje sturen aan die ene persoon die het zo hard kan gebruiken. Gebruik onderstaande button om een keuze te maken uit onze leuke geluksengeltjes.

Opkikkertje sturen? Klik hier