Home » Kralen en Sieradenonderdelen » Connectors & Verdelers

Connectors en verdelers kopen om stoere, schattige of hippe sieraden van te maken

Tussenzetsels, verdelers, connectors, dubbel oog bedels, allemaal namen om een ornamentje aan te duiden met 2 of meer oogjes. En daar kun je me toch leuke sieraden mee maken! Je kunt ze aan elkaar vast maken met ringetjes. je kunt ze in een kralenarmband als eye catcher verwerken. Je kunt er oorbellen van maken. Maar ook sleutelhangers of een mooie hanger aan een ketting. Want de extra oogjes aan een connector geven extra veel mogelijkheden om daar nog weer iets mee te doen.

Bedel met twee oogjes

Enkele andere woorden die wel eens in plaats van het woord connector worden gebruikt,  zijn connector bedeltjes, bedels met twee oogjes, of bedel met dubbel oogje. Dat komt omdat de connectors veel op bedels of hangertjes lijken maar dan met een extra oogje.

Maak zelf je trendy armcandy met connectors

Armcandy is een leuke benaming voor een groepje armbandjes die je bij elkaar om je pols draagt. Vaak worden deze met connectors, verdelers, kralen en koordjes in vrolijke kleuren gemaakt. Soms een set die helemaal bij elkaar past. En soms gewoon lekker alles door elkaar heen. Dus allemaal kleurige snoepjes van juwelen om je pols.