Do It Yourself! Kant en klare sieradenpakketjes kopen

Begin je pas met het maken van sieraden en weet je nog niet zo goed wat je allemaal nodig hebt? Of wil je niet direct heel veel artikelen aan moeten schaffen waar je veel van over houdt, maar wel dat ene leuke sieraad maken? In onze super leuke DIY (DIYourself) pakketjes, krijg je de juiste hoeveelheid materialen om het project van het gekozen DIY pakketje te kunnen realiseren.

DIY tutorials stap voor stap op papier of op video

Sommige DIY pakketje zijn voorzien van een stap voor stap handleiding met foto’s. Dit helpt je om je DIY project te kunnen maken. Andere pakketjes hebben een video erbij staan waar je op terug kunt zien hoe je het sieraad uit het pakketje zelf kunt maken. En soms kun je bij pakketjes waar ook een video bij staat tegen betaling een extra handleiding op papier krijgen.

DIY sieraden startpakket kopen voor zowel beginners als gevorderden

De DIY pakketjes zijn zeer geschikt voor beginners, maar ook gevorderde sieradenmakers kunnen hier prima mee uit de voeten. Zo kan iedereen die dit leuk vind creatief aan de slag en zelfs leren hoe je zelf mooie sieraden of leuke decoraties maakt.

In ieder doe het zelf pakketje zitten dus voldoende materialen om mee aan de slag te gaan en je DIY project te kunnen voltooien.

Xitin Beads Academy

Wil je nog meer DIY projecten zien? Word dan lid van de Xitin Beads Academy en maak gebruik van nog veel meer handige DIY video’s, tips & trucs en informatie over sieraden materialen en sieraden gereedschappen.