Zelf sieraden maken met Xitin Beads Academy

Wil jij graag sieraden leren maken maar vind je het moeilijk? Zijn er bepaalde technieken die je graag wilt leren die maar niet willen lukken? Iedereen die wel eens sieraden heeft gemaakt of die dit wil leren kent dat wel, je ziet de leukste armbanden, ringen, kettingen of oorbellen voorbij komen, maar je hebt geen idee hoe je ze moet maken. 

Daar kan Xitin Beads je mee helpen!

Zelf sieraden maken is niet moeilijk zolang je weet wat je doet, ook het aanleren van nieuwe technieken hoeft niet moeilijk te zijn.  Eigenlijk is dat met alles zo. Als je het eenmaal weet wordt het makkelijker.

Wat je nodig hebt is een goede stap voor stap uitleg en de juiste materialen. Zo’n stap voor stap uitleg vertelt je precies wat je moet doen om met die materialen tot het gewenste resultaat te komen. En daar wil ik je graag bij helpen.

Xitin Beads Academy

Academy van Xitin Beads

Sinds kort heeft Xitin Beads haar eigen leeromgeving, namelijk Xitin Beads Academy. Via Xitin Beads Academy wil ik mensen graag leren hoe je zelf sieraden maakt en hoe je verschillende technieken en materialen toepast. Maar ook als je al sieraden maakt valt er altijd nog meer te leren en kun je je horizon extra verbreden met behulp van Xitin Beads Academy.

Xitin Beads Academy bestaat uit een aantal onderdelen. Één daarvan is het lidmaatschap op de training met korte DIY projecten en technieken en allerlei overige handige informatie.

Dit deel van de academy wordt telkens steeds verder uitgebreid met nieuwe informatie, leuke DIY (Do It Yourself) projecten en allerlei handige tips & trucs op het gebied van zelf sieraden maken.

Naast deze training kun je ook losse online workshops vinden waarin veel dieper op de techniek en materie wordt ingegaan dan bij de korte DIY projecten en technieken het geval is.

Korte DIY projecten, tips, trucs & handige informatie

Dit gedeelte van Xitin Beads Academy bevat allerlei leuke korte DIY projecten op video, waarin je stap voor stap wordt meegenomen bij het maken van de sieraden.

Ook kun je daar kennis maken met allerlei mooie kralen en sieradenonderdelen om sieraden mee te maken. In de video’s wordt uitleg gegeven waarvoor je de sieradenonderdelen, kralen en gereedschappen allemaal kunt gebruiken.

Dit gebeurd door middel van leuke korte DIY projecten die je aan de hand van de video’s zelf kunt gaan maken.

Verder kun je er super handige tips & trucs vinden waar je echt iets aan hebt. En natuurlijk krijg je ook informatie over de verschillende gereedschappen die worden gebruikt bij het maken van sieraden.

Lid worden van Xitin Beads Academy DIY projecten & technieken

Sieraden maken tips & trucs

Van dit gedeelte van Xitin Beads Academy kun je lid worden. Met dit lidmaatschap kun je voor een klein bedrag onbeperkt profiteren van handige video tutorials. Zo breid je in no time je creatieve vaardigheden en kennis uit en ga je steeds mooiere en ingewikkelder sieraden met gemak zelf maken.

Voor wie is dit lidmaatschap bedoelt?

Het lidmaatschap is geschikt voor iedereen die sieraden maakt of wil gaan maken. Voor als je het leuk vind om uit je comfortzone te komen en om andere dingen te (leren) maken dan je normaal al doet. Voor als je jouw horizon graag wilt verbreden. En voor als je nog meer creatieve vaardigheden op wilt doen.

Het leuke van dit lidmaatschap is dat deze je steeds meer te bieden heeft en daardoor alleen maar waardevoller wordt. Want dit deel van Xitin Beads Academy wordt namelijk steeds verder  aangevuld met nieuwe DIY projecten, tips & trucs en handige informatie. Er wordt dus meer en meer kennis met je gedeeld zonder dat je hier extra voor betaald.

Stel dat je jouw sieraden ook nog verkoopt, of van plan bent om dit te gaan doen. Dan kun je met meer vaardigheden nog meer klanten van dienst zijn, die vaak allemaal hun eigen specifieke wensen hebben.

Inmiddels staan er ruim 60 leuke video’s in dit gedeelte van Xitin Beads Academy.

Ben je enthousiast geworden? Wordt vandaag nog lid via onderstaande button!

Wat krijg je als je lid wordt?

 • Onbeperkt toegang tot het gedeelte “DIY projecten & Technieken” van Xitin Beads Academy.
 • Alle video’s en informatie bekijken en er mee aan de slag gaan.
 • Toegang tot de speciale Facebookgroep om te sparren met andere leden en om foto’s van je resultaten te delen.
 • DIY projecten die exclusief voor leden van dit gedeelte worden gemaakt.
 • Lekker thuis vanuit je eigen omgeving aan de slag met de projecten die jij leuk vind.
 • Tijdens je lidmaatschap worden er steeds meer video’s met projecten en informatie toegevoegd, dus je krijgt steeds meer waarde voor hetzelfde geld.
 • Geen last van prijsverhogingen als je eenmaal lid bent.
 • Je creatieve vaardigheden worden uitgebreid wat natuurlijk in je eigen voordeel werkt.
 • Op ieder gewenst moment inloggen en gebruik maken van de academy, waar je ook bent.
 • Als je vragen hebt of toch vastloopt kun je mailen zodat ik je weer op weg kan helpen.
 • Ben je benieuwd naar een bepaalde techniek, het gebruik van materialen of gereedschappen en kun je dit (nog) niet terug vinden in de academy, dan kun je een verzoek indienen om hier een video van te maken.

Online Workshops Xitin Beads Academy

Volg je workshops online bij Xitin Beads Academy

Online workshops Xitin Beads Academy

Wat als je de smaak van het sieraden maken helemaal te pakken hebt en je nog veel meer leuke dingen op dit gebied wilt leren? Uit eigen ervaring weet ik dat je immers nooit bent uitgeleerd en er altijd weer nieuwe dingen voorbij komen die je graag onder de knie zou willen krijgen.

Om je hierbij te kunnen helpen, heb ik een aantal super leuke losse online workshops gemaakt en online gezet. Het voordeel van online workshops is dat je het thuis kunt volgen, dus het is nooit meer te ver weg. Maar ook dat je het in je eigen tempo kunt volgen én op de momenten die jou het beste uit komen.

Met de online workshops van Xitin Beads Academy, ga je meer de diepte in, krijg je meer achtergrond informatie over de gebruikte techniek en daag jij jezelf uit om nog mooiere sieraden maken.

De online workshops zijn geschikt voor iedereen die sieraden wil gaan maken, of al sieraden maakt en meer wil leren. Ben je beginnende of juiste een gevorderde sieradenmaker? Je kunt hier altijd mee uit de voeten.  Je wordt namelijk stap voor stap door de online workshop begeleid door middel van duidelijke video’s. En je kunt indien gewenst telkens terug kijken hoe het ook alweer moet.

Opbouw online workshops

De workshops zijn opgebouwd uit meerdere modules, met in die modules verschillende lessen die je telkens kunt voltooien. Zo weet je altijd waar je bent gebleven en waar je weer verder kunt gaan.

Iedere online workshop is voorzien van een materialen en gereedschappenlijst die doorklikbaar is naar onze webshop, zodat je niet hoeft te zoeken. En soms is er zelfs al een compleet pakket aan materialen verkrijgbaar die is toegespitst op de workshop van je keuze.

Je kunt in de leeromgeving van Xitin Beads Academy zelf kiezen welke online workshops je graag zou willen volgen.

In de toekomst zullen hier nog meer workshops aan toe worden gevoegd, dus houd de academy sowieso in de gaten.

Ben je nieuwsgierig naar wat er op dit moment aan workshops online staat en wat ze kosten?  Ga dan rechtstreeks naar Xitin Beads Academy om te kijken welke workshops er beschikbaar zijn via de groene knop hieronder.