Kralen en Sieradenonderdelen inkopen tegen groothandelsprijzen

Ben je op zoek naar groothandelsprijzen voor kralen, bedels en andere sieradenmaterialen? Heb je een bedrijf wat sieraden maakt en wil je zakelijk inkopen? Bij Xitin Beads helpen we ook onze zakelijke klanten graag verder.

Voor zakelijke klanten kunnen we namelijk een groothandelskorting bieden.

Hoe kom je in aanmerking voor deze groothandelskorting?

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan een duidelijk leesbare scan of foto van je KvK inschrijving naar xitinbeads@gmail.com. Uit je KvK gegevens moet blijken dat de branche waarin je zit de juiste raakvlakken heeft met de producten die Xitin Beads aanbiedt. Zonder duidelijk leesbare scan of foto van je KvK uittreksel kun je geen groothandelskorting aanvragen. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Minimum orderbedrag

Voor inkopen met groothandelskorting geldt bij de eerste order een minimum order bedrag van 100,00 inclusief BTW en verzendkosten om de korting in werking te stellen. Voor alle volgende orders geldt een minimumbedrag van 30,00 euro inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Deze korting is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen, workshops & cursussen en cadeaubonnen.

De groothandelskorting mag niet worden gedeeld met derden en is alleen te gebruiken op zakelijke bestellingen voor het bedrijf waar de groothandelskorting voor is aangemaakt. Bij misbruik zal de korting komen te vervallen. De groothandelskorting is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen of te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties/codes.