Home » Hobby Allerlei

Een creatieve hobby geeft je ontspanning!

Het is heerlijk ontspannend om creatief bezig te zijn. Welke creatieve hobby je ook hebt, waarschijnlijk herken je het wel dat je helemaal opgaat in wat je aan het doen bent. Dat heerlijke zen gevoel omdat het leuk is wat je doet. Vooral als het ook allemaal lukt en gaat zoals jij dat wilt. Iedereen zou minstens 1 creatieve hobby moeten hebben om zich af en toe helemaal mee terug te kunnen trekken.

Metalen ringen voor dromenvanger of levensboomhangers

Naast alle sieraden materialen heeft Xitin Beads een kleine afdeling met materialen waarin een overlap zit met allerlei andere hobby’s. wat dacht je van metalen ringen om zelf dromenvangers of sun catchers mee te maken? Met deze metalen ringen kun je ook van die prachtige levensboomhangers maken, zowel grotere om voor je raam te hangen of in je interieur als kleintjes voor aan een sieraad, bijvoorbeeld aan een halsketting.

Scrabble letters om leuke dingen mee te maken

Met de scrabble letters kun je ook vele kanten op, je kunt ze verwerken in sieraden, maar je kunt er ook leuke sleutelhangers,  naambordjes of geboortebordjes mee maken. Een setje oorbellen met de eerste letters van de namen van jou en je BFF of je geliefde. Of een stoere bedel armband met daaraan de voorletters van je kinderen, kleinkinderen of huisdieren. Als het iets met letters is dan zijn scrabble letters enorm leuk om je creativiteit op los te laten.

Houten schijven om mee te knutselen

Van de houten schijven in onze webshop kun je super leuke decoraties maken, je kunt er op schilderen, ze met een houtbrander bewerken en er zo leuke tekeningen op maken, gebruiken voor string art projecten, je kunt er stempels op maken, teksten op schrijven of beplak ze met kralen, steentjes, veertjes etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er iets leuks van maken.

Speenclips voor de jongsten onder ons

Vind je het leuk om zelf een kraamcadeautje te maken? Met onze speenclips kun je zelf de leukste kraamcadeautjes maken.

Plak tattoos voor meer dan alleen je lijf

De leuke plak tattoos die wij je aanbieden kun je zowel jezelf mee versieren als gebruiken ter decoratie op bijvoorbeeld sieradenkaartjes, cadeau doosjes, kaarsen, vazen, eieren, potjes etc. Wees creatief en verzin jouw eigen tattoo decoraties op de meest uiteenlopende producten.

Creatief met vilt

Met vilt maak je leuke kleine knuffelfiguurtjes of mooie decoraties die jij in je huis kunt hangen. Je kunt er ook kerstdecoraties, telefoonhoesjes, tasjes, etuis, sieraden en poppenkleertjes mee maken. Kortom met vilt kun je allerlei creatieve kanten op.