Merken in het assortiment van Xitin Beads

Ook in het assortiment van Xitin Beads kun je diverse merken vinden die bekend staan vanwege hun mooie producten om sieraden of decoraties mee te maken. Op deze pagina vind je een overzicht van de merken waarvan wij producten in ons assortiment hebben.

Swarovski

Swarovski is een bedrijf uit Oostenrijk wat bekend staat om hun luxe producten geslepen uit kristal. Vaak zijn dit prachtig glinsterende juwelen of mooie beeldjes die je tegemoet schitteren vanwege de perfect geslepen facetten. Gelukkig heeft Swarovski ook een range aan mooie kralen, rivoli’s en elementen om zelf prachtige sieraden mee te maken.

Een sieraad waarin Swarovski kralen of elementen zijn gebruikt pik je er vaak zo tussenuit. De Swarovski kralen schitteren veel meer dan andere facet geslepen kralen.  Dit geeft je sieraden een luxere uitstraling. Swarovski kralen zijn kralen uit het wat duurdere segment. Maar deze zijn hun geld dan ook dubbel en dwars waard. SDus wil je sieraden maken met een luxe uitstraling, kies dan voor mooie Swarovski kralen en elementen.

Bekijk ons Swarovski assortiment

Miyuki

Miyuki is een Japans bedrijf wat kralen en sieradenonderdelen maakt. Miyuki is vooral bekend om de kleine kralen ook wel rocailles of seed beads genoemd. Naast kralen heeft miyuki ook een assortiment aan naalden, rijgdraad, draad voor het haken van kralen, eindkapjes en elastiek. De kralen van Miyuki zijn bekend om uniformiteit in grootte.

Waar andere rocailles nog wel eens brede, smalle of scheve kralen in 1 batch hebben,  komt dit bij Miyuki bijna niet voor. Hierdoor kun je veel mooiere en strakke rijgwerkjes of mooie geweven kralensieraden maken, zonder dat dit rommelig oogt.

Bekende kralen van Miyuki zijn:

  • Rocailles
  • Delica’s
  • Tila
  • Bugles
  • Spacers
  • Berrybeads
  • Magatama’s
  • Drops

Veel van bovenstaande kralen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Bekijk ons Miyuki assortiment

Les Perles Par Puca

Bekijk ons Les Perles Par Puca assortiment

Preciosa

Fimo Klei

ImpressArt

The Beadsmith

AluDeco

Hasulith

Judikins

Beadalon

Décopatch

Silhouette