Home » Workshops & Cursussen

Leer hoe je zelf je eigen sieraden maakt tijdens een workshop of cursus!

Zelf een sieraad of leuke decoraties voor in huis maken is iets wat veel mensen graag eens willen doen. Soms is het gewoon leuk om met bijvoorbeeld een meidengroepje, collega’s, vriendinnen of zussen een armband of mooie ketting te gaan maken.

Een ander doet het weer om extra vaardigheden op te doen en andere sieradentechnieken te leren omdat ze al graag sieraden maken en hun vaardigheden graag willen uitbreiden.

Wat de reden ook is, een creatieve workshop volgen is altijd leuk! Zelfs als je niet zo creatief bent. Want ook dan helpen we je met een duidelijke uitleg gewoon stap voor stap door het maken van je sieraad heen.

Wist je dat je een aantal van onze workshops nu ook online kunt volgen? Zo zit Xitin Beads nooit meer te ver weg en kun je thuis op je eigen tempo met de workshop van je keuze aan het werk. Neem een kijkje in onze online leeromgeving op www.academy.xitinbeads.nl

Op dit moment worden er even geen fysieke workshops of cursussen gegeven ivm verhuizing en eindejaar drukte. In januari 2022 hopen we dit weer op te pakken

Ga via bovenstaande link naar mijn online aanbod toe om een keuze te maken uit mijn online workshop aanbod.

Workshop sieraden maken

In de webshop vind je verschillende workshops die je op onze locatie in Harderwijk kunt volgen. Dit is momenteel nog een beperkt aanbod maar er kan meer. Vind je de voorgestelde sieraden maar niets? Dan kun je ook zelf een sieraad kiezen die je graag zou willen leren maken. Hiervoor is het handig als je ons per e-mail een foto stuurt van het sieraad, met de vraag of dit mogelijk is. We bekijken en bespreken dan graag de mogelijkheden en maken een prijsopgave.

De workshops op onze locatie in Harderwijk worden gegeven aan personen van 16 jaar of ouder. Voor workshops bij jou thuis of op een andere locatie geldt geen leeftijdsgrens.

Andere creatieve workshops

Naast sieraden workshops hebben we ook andere creatieve workshops die meer gericht zijn op leuke woondecoraties. Je kunt in deze workshops levensboom raamhangers leren maken. En binnenkort komt hier ook een workshop dromenvangers maken en een workshop suncatchers maken bij.

Workshop sieraden maken tijdens kinderfeestjes

Organiseer je een kinderfeestje en wil je graag met de kinderen een leuke armband, ketting of sleutelhanger maken? Dat is mogelijk. Kinderfeestjes worden niet op onze locatie in Harderwijk gegeven,  maar gewoon bij jou thuis of op een door jou geregelde locatie, bijvoorbeeld een buurtcentrum.

Voor kinderfeestjes geldt een starttarief van  € 105,-. Dit is gebaseerd op een minimum van 6 kinderen  á 17,50 per kind. Bij minder dan 6 kinderen blijft het starttarief gehandhaafd ongeacht het aantal kinderen. Voor ieder kind boven 6 kinderen komt er € 15,- per kind bij.

De genoemde bedragen zijn exclusief kilometervergoeding indien de locatie buiten Harderwijk ligt.

Sieraden cursus volgen

Bij voldoende interesse kan er ook weer een cursus sieraden maken gegeven worden. Deze cursus kan in 3, 5 of 10 avonden worden gegeven. Daarbij kunnen we vooraf kijken wat je graag voor sieraden zou willen leren maken en dit in de cursus inpassen. Je kunt hiervoor per e-mail contact met ons opnemen.

Workshop informatie

De workshops kunnen op onze locatie in Harderwijk worden gegeven, bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie.

Kinderfeestjes worden niet op onze locatie in Harderwijk gegeven, hiervoor komen we graag bij jou thuis.

Er wordt een kilometervergoeding van 25 cent per kilometer gerekend indien de workshop buiten Harderwijk plaats vindt. Dit geldt voor zowel de kinderfeestjes als de workshops voor volwassenen bij jezelf thuis of op een door jou gekozen locatie. Het bespreken en de eventuele daarbij komende kosten van een andere locatie moeten door jou zelf zijn geregeld en voldaan.

Voor data en tijden zijn we vrij flexibel. Het is mogelijk om overdag,  in de avond, op zaterdag of zelfs op zondag een workshop te boeken. Zo is er altijd wel een dag die jou goed uit komt.

We hebben maximaal 8 workshop plaatsen op onze eigen locatie, echter hebben we voor sommige workshops wat meer ruimte nodig. Dan zijn de plaatsen beperkter. Bij de workshop staat aangegeven hoeveel plaatsen we hebben per type workshop.

Boek je voor meerdere personen een workshop via onze webshop, kies dan bij aantal het juiste aantal personen wat de workshop wil gaan volgen. Bij de voorraad staat aangegeven hoeveel plaatsen er nog vrij zijn. Vol=Vol

Mail voor data, tijden en informatie naar  xitinbeads@gmail.com en vraag naar de mogelijkheden. Er geldt voor doorgang op onze eigen locatie in Harderwijk een minimale groep van 2 personen, het maximum is bepaald aan de hand van het type workshop.

In de artikelomschrijvingen van de standaard workshops in de webshop vind je alle benodigde informatie. Voor afwijkende workshops moet dit nader overeengekomen worden, daarvoor maken we graag een prijsopgave.

Betaling moet vooraf tijdens het bestellen  van de workshops worden voldaan.

We behouden ons het recht voor om bij te weinig deelname de workshops in overleg te verschuiven naar een andere datum of te annuleren.

Indien je zelf niet kunt en graag wilt annuleren, gelieve dit minimaal 24 uur van te voren aan te geven. Bij het niet komen opdagen of annulering binnen deze 24 uur wordt geen geld terug gegeven.

Adres Xitin Beads: Morsestraat 4a, 3846 CW, Harderwijk