Bedeltjes kopen voor al je zelfgemaakte sieraden

Bedeltjes zijn leuk! Ze geven vaak een thema mee aan de zelfgemaakte sieraden waar je de bedels aan hangt. Je kunt aan de bedels vaak zien waar de drager van het sieraad van houdt. Zo zie je hondenliefhebbers eerder met hondenbedels aan hun sieraad lopen dan met kattenbedels.

Geef een thema aan je sieraden mee met bijpassende bedeltjes

Je kunt dus ook sieraden maken in leuke thema’s. Zoals zon, zee en strand, wat vaak met een vakantiegevoel gepaard gaat en met veel bedels in de vorm van schelpen, palmbomen, flamingo’s of de een zonnetje. Of met allemaal schattige bloemen en blaadjes eraan, wat dan weer een heerlijk lentegevoel geeft. En wat dacht je van een kerst thema. Met leuke sneeuwvlok bedeltjes, of bedels in de vorm van kerstbomen, hertjes, zuurstokken. Het kan allemaal!

Gebruik bedels in verschillende zelfgemaakte sieraden

Bedels kun je dus overal voor gebruiken. Zoals voor een bedelarmband. Je kunt er ook leuke zelfgemaakte oorbellen mee maken. Of een subtiel hangertje aan een mooie ketting. Maar ook aan van die super leuke zelfgemaakte enkelbandjes kun je allerlei mooie bedels hangen.

Zelf gebruik ik nog wel eens een kleine bedel aan het einde van een verlengkettinkje. Gewoon omdat ik die afwerking met een mooi bedeltje net even wat extra’s vind geven aan een sieraad, dan is je zelfgemaakte sieraad net even iets meer af.

Bedels heb je in allerlei soorten, maten, kleuren, materialen en vormen

Of je nu metalen bedels of bedels van kunststof, schelp of resin gebruikt, ze fleuren je zelfgemaakte sieraden altijd op. Bedels heb je in allerlei verschillende metaalkleuren zoals zilver, goud, koper, brons, zo kun je ze goed afstemmen op de metaalkleuren die je in je sieraad hebt gebruikt.

Voor kinderen gebruik ik vaak bedels van kunststof, rubber of van resin. Voor volwassenenen gebruik ik bedels van metaal of schelp. Je hebt ook bedels die een emaille laagje hebben. Dit geeft  weer extra kleur aan zo’n bedel.

Kortom, wat je ook voor thema aan je sieraden mee wilt geven, met bedels kun je die extra benadrukken.